Nicolae Popovici

 • commented on Scrie-mi! 2020-03-06 16:31:45 +0200
  Buna ziua! Pe data de 19.03.2019 am depus la Consulatul din Chisinau dosarul pentru redobandirea cetateniei pentru minori si mi s-a eliberat adeverinta nr. 39-19-15332, doar ca pina la acest moment nu a fost atribuit numar dosar. Am trimis un e-mail la consulat, dar mi s-a raspuns ca acesta este numarul dosarului. Asi dori sa stiu cum pot sa verific stadiul dosarului dupa acest numar, caci nu am vazut in fisierele cu dosare o astfel de combinatie de cifre. Asi trimite anexate adeverinta si raspunsul din partea consulatului ca sa fie mai pe inteles, doar ca aici nu exista posibilitate. Va multumesc si va doresc o primavara cu cit mai mult soare!

  Scrie-mi!

  Vă salut, dragi prieteni!

  Am introdus pe www.constantincodreanu.ro secțiunea Scrie-mi din dorința de a avea o corespondență eficientă cu Dvs.

  De multe ori, rețelele de socializare precum Facebook nu reprezintă un instrument de comunicare care să ofere acuratețea procesului întrebare-răspuns. În cazul mesajelor, de exemplu, unele ajung în ceea ce se cheamă message requests dacă vorbim de Facebook Messenger și, prin urmare, nu pot oferi un răspuns în timp util. Sau și mai rău, s-ar putea ca unele mesaje/comentarii să le trimiteți/postați pe profiluri Constantin Codreanu care nu-mi aparțin. Atunci când vine vorba de întrebări formulate în comentarii la diversele postări de pe același Facebook, fie că vorbim de profil sau de pagină, ele pot rămâne fără răspuns din cauza numărului mare de notificări cărora trebuie să le fac față pe rețelele de socializare. Știu că această situație naște frustrări și nemulțumiri, din păcate.

  Astfel, pentru a elimina orice deficiență în comunicarea cu Dvs., vă pun la dispoziție acest formular pe care îl puteți utiliza pentru orice tip de întrebări, petiții, solicitări.

  Constantin Codreanu Scrie-mi

  Solicitările respective sunt preluate și, în cazul fiecăreia, sunt demarate procedurile necesare. Fie că e vorba de petiții adresate Autorității Naționale pentru Cetățenie pentru a afla stadiul dosarelor de redobândire a cetățeniei române depuse de petent sau de persoanele indicate de persoana în cauză, fie sunt stabilite audiențe a Chișinău, la București sau la Roma.

  Am decis ca și persoanele care nu au completat corespunzător formularul de pe site (datele de contact sau mesaj privind asistența solicitată) să fie contactate pentru a ne asigura că le oferim sprijinul dacă este necesar.

  Vă mulțumesc anticipat și vă asigur că vom încerca, împreună cu colegii mei de la București, Chișinău și Roma, să vă oferim o soluție în cel mai scurt timp posibil!

  *****

  IMPORTANT: Este necesar să completați formularul cu datele corecte de contact, e-mail și număr de telefon. Altfel, nu vom putea să vă oferim asistența necesară.

  *****

  Pentru întrebări ce țin strict de procesul de redobândire a cetățeniei române, aveți la dispoziție Centrul pentru Cetățenie Română, atât offline - la Biroul meu parlamentar din Chișinău (str. 31 august 1989, nr. 98, punct de reper: Uniunea Scriitorilor din Moldova), cât și online - Centrul pentru Cetățenie Română, număr de contact - 069457942. Puteți utiliza același număr de telefon și pentru solicitarea audiențelor.

  Prin completarea formularului de mai jos, vă exprimați acordul ca datele Dvs. personale să fie prelucrate și utilizate pentru soluționarea solicitărilor Dvs., precum și în vederea afișării numelor și prenumelor petenților pe www.constantincodreanu.ro și pe pagina de Facebook a deputatului Constantin Codreanu.

  Trimite!

Nicolae Popovici

Nicolae Popovici

5sc