Alin Stanciu

 • commented on Scrie-mi! 2020-11-21 13:27:36 +0200
  Bună ziua.

  Sâmbătă 28 Noiembrie, intenționăm să realizăm în mediul on-line, o dezbatere electorală cu candidații exponențiali ai partidelor de dreapta pt Circumscripția 43 Diaspora.

  Am adresat această invitație d-lor Radu Mihail, Viorel Badea și evident, d-tră. Nu am stabilit încă ora, pt că e mult prea devreme și banuiesc că încă nu vă cunoașteți exact programul pt ziua respectivă. O vom face însă, până cel târziu Joi, ținând cont și de sugestia d-tră.

  Vom stabili de asemenea și detaliile tehnice.

  Transmisiunea principală o vom realiza aici, urmând să punem la dispoziția tuturor celor interesați un link de crossposting.

  Mulțumesc.

  …..

  https://m.facebook.com/romanidin/?tsid=0.9568782469621988&source=result

  Scrie-mi!

  Vă salut, dragi prieteni!

  Am introdus pe www.constantincodreanu.ro secțiunea Scrie-mi din dorința de a avea o corespondență eficientă cu Dvs.

  De multe ori, rețelele de socializare precum Facebook nu reprezintă un instrument de comunicare care să ofere acuratețea procesului întrebare-răspuns. În cazul mesajelor, de exemplu, unele ajung în ceea ce se cheamă message requests dacă vorbim de Facebook Messenger și, prin urmare, nu pot oferi un răspuns în timp util. Sau și mai rău, s-ar putea ca unele mesaje/comentarii să le trimiteți/postați pe profiluri Constantin Codreanu care nu-mi aparțin. Atunci când vine vorba de întrebări formulate în comentarii la diversele postări de pe același Facebook, fie că vorbim de profil sau de pagină, ele pot rămâne fără răspuns din cauza numărului mare de notificări cărora trebuie să le fac față pe rețelele de socializare. Știu că această situație naște frustrări și nemulțumiri, din păcate.

  Astfel, pentru a elimina orice deficiență în comunicarea cu Dvs., vă pun la dispoziție acest formular pe care îl puteți utiliza pentru orice tip de întrebări, petiții, solicitări.

  Constantin Codreanu Scrie-mi

  Solicitările respective sunt preluate și, în cazul fiecăreia, sunt demarate procedurile necesare. Fie că e vorba de petiții adresate Autorității Naționale pentru Cetățenie pentru a afla stadiul dosarelor de redobândire a cetățeniei române depuse de petent sau de persoanele indicate de persoana în cauză, fie sunt stabilite audiențe a Chișinău, la București sau la Roma.

  Am decis ca și persoanele care nu au completat corespunzător formularul de pe site (datele de contact sau mesaj privind asistența solicitată) să fie contactate pentru a ne asigura că le oferim sprijinul dacă este necesar.

  Vă mulțumesc anticipat și vă asigur că vom încerca, împreună cu colegii mei de la București, Chișinău și Roma, să vă oferim o soluție în cel mai scurt timp posibil!

  *****

  IMPORTANT: Este necesar să completați formularul cu datele corecte de contact, e-mail și număr de telefon. Altfel, nu vom putea să vă oferim asistența necesară.

  *****

  Pentru întrebări ce țin strict de procesul de redobândire a cetățeniei române, aveți la dispoziție Centrul pentru Cetățenie Română, atât offline - la Biroul meu parlamentar din Chișinău (str. 31 august 1989, nr. 98, punct de reper: Uniunea Scriitorilor din Moldova), cât și online - Centrul pentru Cetățenie Română, număr de contact - 069457942. Puteți utiliza același număr de telefon și pentru solicitarea audiențelor.

  Prin completarea formularului de mai jos, vă exprimați acordul ca datele Dvs. personale să fie prelucrate și utilizate pentru soluționarea solicitărilor Dvs., precum și în vederea afișării numelor și prenumelor petenților pe www.constantincodreanu.ro și pe pagina de Facebook a deputatului Constantin Codreanu.

  Trimite!

Alin Stanciu

Alin Stanciu

5sc