"100.000 de cărți pentru Centenar" la Măgurele

Ultima donație a lunii ianuarie din cadrul Campaniei “100.000 de cărți pentru Centenar” a avut loc în una dintre cele aproape 200 de localități care au votat Declarații de ReUnire, în 2018.

Este vorba despre Gimnaziul “Vasile Bădiu” din satul Măgurele, raionul Ungheni, acolo unde avem și un bust reprezentativ pentru Mişcarea Unionistă, marele om de stat, Daniel Ciugureanu. Mulțumiri cu această ocazie domnului Vasile Diaconu, primar al localității cu același nume din România, cu care este înfratită Măgurele din Ungheni, care a contribuit nemijlocit la instalarea monumentului pe care îl puteți vedea și în poze.

Le mulțumesc domnului primar Sergiu Bodrug și doamnei director Alexandra Roșca pentru grija pe care o poartă tinerei generații și pentru deschiderea de care au dat dovadă atunci când am vorbit despre donația de carte românească!

Ca de fiecare dată, am luat cu mine și un tricolor pe care l-am lăsat la gimnaziu ca semn de referință pentru tot ceea ce este românesc. I-am invitat pe copiii din Măgurele să viziteze Parlamentul României, așa cum au făcut-o elevii din alte instituții în care am fost cu donații anul trecut, angajându-mă să suport toate costurile aferente, bineînțeles.

În februarie, vom relua donațiile. Există deja o listă de solicitări pe care trebuie să le onorez. În același timp, vă readresez, dragi prieteni, invitația de a dona noi volume, fie că vorbim de persoane fizice, fie că vorbim de edituri, așa cum a fost cazul generosului nostru partener - Grupul Editorial Litera, căruia îi mulțumim public de fiecare dată!

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!