Cum vor vota românii în afara țării la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

Pe 26 mai curent, cetățenii români din țară și din afara granițelor țării sunt așteptați în secțiile de vot pentru a-și alege reprezentanții în forul parlamentar de la Bruxelles.

Alegeri europarlamentare 2019

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul Constantin Codreanu: "Am primit mai multe solicitări din partea cetățenilor români din Diaspora, comunitățile istorice și Republica Moldova privind aspecte ce țin de exprimarea votului la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019. Prin urmare, am decis să le oferim informațiile necesare pentru ca aceștia să își poată exprima dreptul fundamental de a alege".

Alegeri Parlamentul European 2019

Un aspect extrem de important este cel legat de valabilitatea actelor de identitate. Asigurați-vă din timp că aveți acte valabile.

Alegeri europarlamentare 2019 Romania

Respectați orarul secțiilor de vot, iar, în cazul în care vă aflați în sala de vot la închiderea votării, cereți să vi se permită să vă exprimați votul.

Alegeri europarlamentare 2019 Romania

Pentru orice alte informații privind procesul de vot în străinătate la alegerile din 26 mai 2019 pentru Parlamentul European, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40.21.414.12.22 sau la adresa de e-mail constantin.codreanu@cdep.ro și cromanii@cdep.ro.

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!