Audiențe oferite de Constantin Codreanu la biroul parlamentar din Chișinău

Regula de aur a primei jumătăți de mandat rămâne valabilă și pentru a doua jumătate: vacanța parlamentară nu afectează programul biroului parlamentar.

 

Astăzi, am avut o zi plină, cu mult soare care a creat, pe alocuri, un joc de lumini interesant, așa cum se vede și în poze.

Problemele, ca de obicei, diverse, cu una care mă supăra în mod constant - echivalarea în RO a diplomelor obținute de doctori în MD. Ceea ce știam anterior îmi este confirmat de tot mai multe persoane: procesul a fost îngreunat la insistenta autorităților moldovenești, speriate de numărul mare al celor care vor să plece din sistemul sanitar moldovenesc. Este strigător la cer! Acești omeni ajung, cu adevărat, să fie ostatici ai unui regim incompetent și criminal care îngrădesc, practic, niște libertăți fundamentale.

A existat și un moment extrem de sensibil cu o doamnă care, la fel, are de suferit din cauza inacțiunii autorităților moldovenești.

Mă bucur să întâlnesc oameni noi. Sunt buni români și persoane valoroase. Sunt fericit când îi pot ajuta pe unii și regret amarnic dacă nu îi pot ajuta pe alții.

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!