Centrul pentru Cetățenie Română pe Facebook

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul Constantin Codreanu, a anunțat că echipa sa din cadrul Biroului Parlamentar de la Chișinău a lansat pagina de Facebook a Centrului pentru Cetățenie Română.

Centrul pentru Cetățenie Română

Constantin Codreanu: "Sunt conștient că pentru unii dintre conaționalii noștri o deplasare la Chișinău, acolo unde se află sediul fizic al Centrului pentru Cetățenie Română, poate fi o problemă din varii motive. Prin urmare, am decis să le oferim persoanelor care sunt interesate de procesul de redobândire a cetățeniei române opțiunea online prin crearea paginii de Facebook a Centrului pentru Cetățenie Română - facebook.com/ccrchisinau. Le garantez tuturor care vor face uz de respectiva rețea de socializare că nicio întrebare nu va rămâne fără răspuns. În egală măsură, putem fi contactați și la numărul de telefon 069457942".

În cadrul Centrului pentru Cetățenie Română, petenții beneficiază de sprijin GRATUIT privind redobândirea cetățeniei române și consultații referitor la actele de stare civilă, actele de identitate și călătorie românești.

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!