Centrul pentru Cetățenie Română pe Facebook

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul Constantin Codreanu, a anunțat că echipa sa din cadrul Biroului Parlamentar de la Chișinău a lansat pagina de Facebook a Centrului pentru Cetățenie Română.

Centrul pentru Cetățenie Română

Constantin Codreanu: "Sunt conștient că pentru unii dintre conaționalii noștri o deplasare la Chișinău, acolo unde se află sediul fizic al Centrului pentru Cetățenie Română, poate fi o problemă din varii motive. Prin urmare, am decis să le oferim persoanelor care sunt interesate de procesul de redobândire a cetățeniei române opțiunea online prin crearea paginii de Facebook a Centrului pentru Cetățenie Română - facebook.com/ccrchisinau. Le garantez tuturor care vor face uz de respectiva rețea de socializare că nicio întrebare nu va rămâne fără răspuns. În egală măsură, putem fi contactați și la numărul de telefon 069457942".

În cadrul Centrului pentru Cetățenie Română, petenții beneficiază de sprijin GRATUIT privind redobândirea cetățeniei române și consultații referitor la actele de stare civilă, actele de identitate și călătorie românești.

Arată 1 reacție

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!
 • Iulia Caraus
  commented 2020-07-10 10:54:17 +0300
  Buna ziua. citind acest articol mam bucurar că este o persoana, care face dreptate, care aude si vede ce face și cu ce se ocupa Guvernul RM . Eu, me-am redobîndit cetățănia în anul 2009. Am depus documentele cu fica mea Caraus Dina în anul 2003. Am asteptat foarte mult, însa documentel fiicii mele Carauş Dina au fost blocate nu știu din ce pricina, cu toate ca a apărut în monitoriu oficial, partea I. Mam adresat de nenumărate ori la instantele din RM și Romania, însa pînă în prezent nu am primit nici un raspuns. Rog, sa verificati motivul întîrzierii redobîndirii cetăţăniei romăne a fiice mele. Vă rog să faceţi acest gest fiindcă părinţii mei au dobăndit cetăţenia romănă prin naştere şi nu au renunţat la ea. A fost publicată în Monitorul Ofocial partea a III-a a Romăniei cu nr.781, din 12.09.2006 ceea ce înseamnă că cererea mea a fost acceptată.

  65. # nr. 781 din 2006-09-12 moldovean
  CARAUŞ DINA, fiica lui Victor şi Ioana (fiica lui Stan Efim şi Ana, născută la 15.08.1926 în Sadova), născută la data de 21 ianuarie 1984 în localitatea Chişinău, judeţul Chişinău, Republica Moldova, cetăţean moldovean, cu domiciliul actual în Republica Moldova, Chişinău, Str. Romană nr. 2, bl. 2, ap. 58 (191/2004). (88.642)
  Vă mulţumesc.
  Cu stimă
  Carauş Ioana.