Constantin Codreanu în vizită la Autoritatea Națională pentru Cetățenie

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul Constantin Codreanu, a efectuat, astăzi, o vizită de lucru la Autoritatea Națională pentru Cetățenie.

Constantin Codreanu Autoritatea Nationala pentru Cetatenie

Constantin Codreanu: “Nu cred în politicienii care se ascund în birouri și se feresc de interacțiuni cu oamenii atunci când încearcă să caute soluții pentru anumite probleme. Tocmai de aceea, am ținut neapărat să văd la fața locului cum funcționează opțiunea programării online introdusă la Autoritatea Națională pentru Cetățenie cu privire la care am primit o serie de sesizări cu conotație negativă. Am vrut să culeg reacții nu doar din partea angajaților ANC, ci și a oamenilor care depun dosarele după ce s-au programat utilizând această opțiune.

Constantin Codreanu Autoritatea Nationala pentru Cetatenie

Îi mulțumesc președintelui ANC, domnul Andrei Tinu, pentru deschiderea totală pe care a demonstrat-o pe parcursul acestei vizite care a durat 2 ore și pentru bunăvoința de a avea discuții detaliate privind modul în care funcționează programarea online și beneficiile acesteia. Cooperarea noastră de la începutul anului privind dosarul “minorilor non-cetățeni” rezultată în OUG 65/2017 care a soluționat problema s-a dovedit de bun augur.

Constantin Codreanu Autoritatea Nationala pentru Cetatenie

Rezultatele acestei vizite se vor regăsi într-un comunicat de presă care va fi publicat, mâine, pe site-ul Camerei Deputaților, iar într-o ședință viitoare a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, îi voi informa pe colegi despre situația constatată la ANC”.

Constantin Codreanu Autoritatea Nationala pentru Cetatenie

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!