Constantin Codreanu la Călărași și în raionul Ungheni

La Călărași, revin cu bucurie, de fiecare dată, respectând promisiunea făcută în campania electorală de a mă întâlni cu oamenii periodic, indiferent dacă ajung sau nu deputat. Mai ales că avem acolo deja un grup solid de unioniști care, deși reprezintă diferite partide, știu să se așeze la aceeași masă pentru a vorbi despre proiectele noastre comune. Un exemplu demn de urmat pentru forurile superioare ale partidelor unioniste la nivel național.

Pe lângă discuțiile despre activitatea mea parlamentară, am vorbit despre candidatul unionist Ion Leașcenco, al cărui circumscripție include or. Călărași, și despre viitorul politic al unioniștilor după alegerile parlamentare. Concluziile au fost un amestec de pesimism și optimism, dar parcă mai mult cu plus, totuși, decât cu minus. 🙂

Apoi, am continuat ziua cu o nouă donație în cadrul Campaniei “100.000 de cărți pentru Centenar”. Am mers în satul Hîrcesti din comuna cu același nume pentru a dona peste 500 de volume, un tricolor și o hartă a României Mari.

Vă spun sincer, dragi prieteni, că am fost îngrozit de condițiile din biblioteca pentru care se sacrifică, la propriu, doamna bibliotecară Valentina Slovineanu. Ca să înțelegeți, în interior era mai frig decât afară... Acesta este genocidul pe care îl practică politicienii hoți, corupți și mincinoși care controlează R. Moldova și ne mint cu sloganuri “deja e mai bine”. O fi mai bine. Pentru ei.

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!