Constantin Codreanu în vizită la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Ignatie Teoforul”, Frosinone, Italia

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul PMP Constantin Codreanu, în vizită la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Ignatie Teoforul”, Frosinone, Italia.

Codreanu: “Este o onoare să fiu, astăzi, primit în aceasta comunitate de români frumoși. Am spus mereu că o biserică este o mică Românie în afara țării, locul unde ne adunăm și la bine, și la greu. Mă bucur că aveți un preot paroh cu mult har și dăruire pentru concetățeni care reușește prin implicarea dânsului să mai aline din dorul de casă.

Românii din Diaspora sunt un tezaur pierdut de România care trebuie recuperat cât mai curând. Până atunci, avem obligația să sprijinim orice proiect care vine in beneficiul românilor noștri oriunde s-ar afla.

Mai multe fonduri pentru proiectele implementate în Diaspora, mai mulți parlamentari de Diaspora, mai multe reprezentanțe diplomatice. Mai ales atunci când vorbim de Italia, țara care găzduiește cea mai mare comunitate de cetățeni români plecați din România îl căutarea unei vieți mai bune”.

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!