Constantin Codreanu participă la Universitatea de Vară de la Izvoru Muresului

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul Constantin Codreanu, participă la cea de-a XV-a ediție a Universității de Vară de la Izvoru Mureșului.

Universitatea de Vara Izvoru Muresului Constantin Codreanu

Constantin Codreanu: "Particip cu mare drag, pentru a 3-a oară consecutiv, la acest eveniment atât de important pentru tot ceea ce înseamnă "românii de pretutindeni", organizarea căruia a stat sub semnul întrebării până în ultimul moment, din păcate. Îmi pare sincer rău că nici la Palatul Victoria, nici la Palatul Cotroceni nu se înțelege necesitatea implicării consistente instituțiilor respective la organizarea acestui dialog între statul român și românii din jurul României.

Mă bucur că începem lucrările Universității cu tema fundamentală a acestui moment pentru români și pentru România - ReUnirea.

P.S. Un moment special al acestei prime zile a fost diploma de excelență pe care Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni i-a acordat-o Părintelui Vasile Antonie Tămaș din Covasna pentru atitudinea publică pe care a avut-o față de declarațiile regretabile făcute de liderul UDMR Kelemen Hunor privind atitudinea față de Centenarul Unirii.

Lasă tu primul comentariu!

Vă rugăm să verificați e-mailul Dvs. pentru un link prin care vă puteți activa contul!