Scrie-mi!

Vă salut, dragi prieteni!

Am introdus pe www.constantincodreanu.ro secțiunea Scrie-mi din dorința de a avea o corespondență eficientă cu Dvs.

De multe ori, rețelele de socializare precum Facebook nu reprezintă un instrument de comunicare care să ofere acuratețea procesului întrebare-răspuns. În cazul mesajelor, de exemplu, unele ajung în ceea ce se cheamă message requests dacă vorbim de Facebook Messenger și, prin urmare, nu pot oferi un răspuns în timp util. Sau și mai rău, s-ar putea ca unele mesaje să le scrieți pe profiluri Constantin Codreanu care nu-mi aparțin. Atunci când vine vorba de întrebări formulate în comentarii la diversele postări de pe același Facebook, fie că vorbim de profil sau de pagină, ele pot rămâne fără răspuns din cauza numărului mare de notificări cărora trebuie să le fac față pe rețelele de socializare. Știu că această situație naște frustrări și nemulțumiri, din păcate.

Astfel, pentru a elimina orice deficiență în comunicarea cu Dvs., vă pun la dispoziție acest formular pe care îl puteți utiliza pentru orice tip de întrebări, petiții, solicitări.

Constantin Codreanu Scrie-mi

Vă mulțumesc anticipat și vă asigur că vom încerca, împreună cu colegii mei de la București, Chișinău și Roma, să vă oferim un răspuns în cel mai scurt timp posibil!

*****

Pentru întrebări ce țin strict de procesul de redobândire a cetățeniei române, aveți la dispoziție Centrul pentru Cetățenie Română, atât offline - la Biroul meu parlamentar din Chișinău (str. 31 august 1989, nr. 98, punct de reper: Uniunea Scriitorilor din Moldova), cât și online - Centrul pentru Cetățenie Română.

*****

În cazul în care vreți să solicitați o audiență, puteți utiliza următoarele numere de telefon:

  • +40 730209013 pentru București,
  • +373 69457942 pentru Chișinău,
  • +39 3806315360 pentru Roma.